Goed nieuws: Peter Gillis kondigt nieuw seizoen aan

seizoen

Hatseflats! Er komt weer een nieuw seizoen aan

Fans van ‘Familie Gillis: Massa is kassa’, opgelet! De grote baas hem zelf heeft aangekondigd dat er in september een nieuw seizoen van zijn realityserie op tv komt. 

Nieuw seizoen

“Hatseflats! Vanaf 6 september start seizoen 8 van ‘Familie Gillis: Massa is kassa’. Dit keer weer iedere dinsdagavond om 20:30 uur op SBS6 natuurlijk! We zijn alweer druk bezig met de opnames. Ik heb er zin in!”, laat Peter op zijn Instagram weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Gemeente Peel en Maas

Het is nog onduidelijk of de zaak tussen de gemeente Peel en Maas en Gillis ook wordt vastgelegd op camera. Afgelopen week liet Gillis weten dat hij de dwangsom van 250.000 euro voor het illegaal huisvesten van arbeidsmigranten nog niet heeft betaald. “Ik heb niet betaald. Ik denk niet dat zij daar recht op hebben”, vertelde Peter in een korte reactie.

Realityserie

De populaire realityserie van Gillis geeft een inkijkje in het leven van de Brabantse vakantieparkenmagnaat Peter Gillis, de oprichter én eigenaar van tien vakantieparken in Nederland en België. Samen met zijn familie zijn ze al zeven seizoenen lang in trek op de Nederlandse televisie. Wekelijks kijken gemiddeld zo’n 700.000 tot 800.000 mensen naar de perikelen van het gezin. Alle avonturen van Gillis en zijn familie staan ook in een onthullend boek dat in november 2021 uitkwam.

Lees ook: Peter Gillis weigert dwangsom van 250.000 euro te betalen

Bron: Shownieuws, AD | Beeld: BrunoPress