Bronnen onthullen aan Privé: is déze bekende presentator de nieuwe liefde van Marieke Elsinga?

Marieke Elsinga schijnt verliefd te zijn op déze BN’er!

Het liefdesleven van Marieke Elsinga is regelmatig onderwerp van speculatie, de 31-jarige presentatrice en radiomaakster is dan ook al 10 jaar single. Op de vraag waarom er zo lang geen man in haar leven is, was ze duidelijk. “Natuurlijk ben ik kritisch, want ik ben met alles in mijn leven kritisch. Dus waarom zou ik niet kritisch zijn op de man met wie ik de rest van mijn leven samen ben?”, vertelde ze aan De Telegraaf.

Maar ze lijkt nu toch echt iemand te hebben gevonden die aan haar eisen voldoet….

JayJay Boske
“Mijn enige eis is dat hij net zo gek is op mij als ik op hem”, vertelt ze aan Vrouw, het magazine van Telegraaf. “In elf jaar tijd ben ik alleen niet verliefd geweest op hetzelfde moment als dat die ander verliefd op mij was.” Toch lijkt ze nu meer geluk te hebben. Volgens Privé is niemand minder dan presentator en ex-rugbyer JayJay Boske haar nieuwe liefde! Bronnen vertellen aan Privé dat de voormalige Qmusic-dj haar hart heeft verloren aan Boske.

Mooiste dames
Onlangs noemde JayJay Marieke nog toen hij voor FHM Magazine een top 3 samenstelde van mooiste dames van Nederland. Marieke kreeg voor hem een derde plek. “Ze oogt vrolijk, oprecht, eerlijk en het lijkt me gewoon een heel toffe chick.” Wij hopen dat ze inmiddels naar nummer 1 is verplaatst, als de geruchten waar zijn natuurlijk. Het kersverse stel wil volgens Privé vooralsnog weinig over hun relatie kwijt, aangezien deze nog pril is.

??????

Een bericht gedeeld door JAYJAY BOSKE? (@jayjayboske) op

Bron: Privé | Beeld Hollandse Hoogte