Kijkers Vier handen op Eén Buik lovend over zorgzame Patty Brard

Patty Brard

Dat de jonge moeder bleef roken tijdens de zwangerschap, schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat

First Dates is op dinsdagavond niet meer op de buis en dat betekent dat we op zoek moeten naar een alternatief. De een kiest voor het programma The Dateables en een weer een ander kijkt liever naar Vier Handen op Eén Buik. Wij kozen er net als velen voor om naar Vier Handen op Eén Buik te kijken en kunnen -net als de andere kijkers- alleen maar vol lof over Patty Brard praten.

Het spikspinternieuwe seizoen trapt af met een aflevering over de 19-jarige Tanja die onverwachts zwanger raakte van haar vriend Jeremy, die tien jaar ouder is. Aan Patty Brard de taak op de tiener te helpen.

Tanja en Jeremy
Als Tanja erachter komt dat ze in verwachting is, trekt ze bij haar vriend in. Helaas woont haar vriend in een andere stad en voelt Tanja zich eenzaam; ze mist haar vrienden en familie. Patty schiet de eenzame Tanja te hulp en organiseert een babyshower met de beste vriendinnen en de moeder van Tanja. Ook probeert Patty het stel te helpen om hun zaken op orde te krijgen voor de baby komt. Zo moet Jeremy af van zijn gameverslaving en moet hij de jointjes links laten liggen. Dat beide ouders regelmatig een sigaret opsteken, in een vies huis wonen en dat Jeremy twee verslavingen heeft, was de kijker niet ontgaan. De uitspraak: “Ik denk dat roken tijdens de zwangerschap bij mij niet erg is”, schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Desondanks spraken de kijkers aan het eind van de uitzending veel lof uit over het jonge stel. De twee zetten alles op alles om hun leven op de rails te krijgen. 

Begeleiding Patty 

Het is de kijker niet ontgaan dat Patty het stel zo goed mogelijk probeert te begeleiden en dat zorgt voor een regen aan lovende tweets. “Je kunt veel van Patty Brard zeggen, maar ze is niet te beroerd om andermans rotzooi op te ruimen”, en “Wat is Patty toch eigenlijk een lieve, leuke vrouw”, zegt weer een ander.

Benieuwd naar de aflevering? Deze kun je hier terug kijken.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Vier Handen op Eén Buik | Beeld: videostill Vier Handen op Eén Buik