Mamma Mia!-acteur Stellan Skarsgård hint op een derde musicalfilm

Stellan Skarsgård speelde Bill Anderson in Mamma Mia!

Net als vele andere acteurs en actrices schreed Stellan Skarsgård gisteravond over de rode loper tijdens de Golden Globes. Stellan sleepte tijdens deze feestelijke avond een gouden beeldje in de wacht voor zijn rol in de serie Chernobyl. De pers voelde de acteur tijdens de feestelijke avond aan de tand over zijn overwinning én of hij ervoor openstaat om in een derde Mamma Mia!-film te spelen.

Here we go Again!

Het is inmiddels elf jaar geleden dat Stellen Skarsgård zijn debuut maakte als Bill Anderson in Mamma Mia! De musicalfilm werd een ware kaskraker en dat rook naar meer. In 2018 kwam een vervolg op de film: Mamma Mia! Here We Go Again. Aangezien driemaal scheepsrecht is, was de pers maar al te benieuwd of Stellen openstaat voor een derde Mamma Mia!-film. “We hadden zoveel plezier tijdens de opnames van deze film. Dus ik zou het zeker overwegen, ja.” Bill is niet de enige die een vervolg op de musicalfilm wel ziet zitten. Zo liet ABBA-voorman Björn Ulvaeus vorige zomer al weten serieus na te denken over een vervolg op Mamma Mia!

Verhaal

In 2008 verscheen Mamma Mia! op het witte doek. Het verhaal speelt zich af op een Grieks eiland. Een jonge vrouw (Amanda Seyfried) treedt daar binnenkort in het huwelijksbootje, maar wil er dolgraag achterkomen wie haar vader is. Haar moeder (Meryl Streep) maakte dit nooit aan haar bekend. De vrouw komt erachter dat ze drie potentiële vaders heeft – onder wie Bill Anderson – die ze allemaal uitnodigt voor haar bruiloft. In 2018 kwam het vervolg uit op de film.

Lees ook: Maggie krijgt een indrukwekkende makeover na moeilijke periode

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube