“Ik heb een enorme puinbende achtergelaten, ik heb spijt” Mattie reageert op woedende email van Wietze

Mattie en Wietze

Valt de breuk tussen Mattie en Wietze nog te lijmen?

De breuk tussen het gouden radio-duo Mattie Valk en Wietze de Jager lijkt onomkeerbaar, zo valt af te leiden uit de heftige mail die Wietze aan zijn nu ex-collega schreef. Telegraaf wist de hand te leggen op de email en publiceerde deze in zijn geheel op de website.

Het duo zou samen naar Sky Radio gaan en achter Wietzes rug om besloot Mattie echter toch nog om te onderhandelen met Q-Music over een eigen ochtendshow. Dit biechtte hij uiteindelijk op aan Wietze, via een appje. Volgens Wietze heeft Matttie door te onderhandelen over een eigen contract het radioduo Mattie en Wietze ‘hoogstpersoonlijk om zeep geholpen’. “En dat is wat ik niet begrijp”, schrijft Wietze.

Matennaaier
“Je geeft daarmee in mijn ogen aan dat het voor de luisteraars belangrijker is dat jij radio maakt, in plaats van hen de Mattie & Wietze ochtendshow te geven. Daarmee is het voortaan jouw ego waarnaar men mag gaan luisteren.” Hij gaat verder: “Hoe denk je dat de luisteraars dit zullen beoordelen? De zielige Mattie die werd bedrogen, blijkt zelf de grootste bedrieger”, schrijft Wietze. “Een matennaaier voor wie een bankrekening belangrijker is, dan afspraken nakomen en een goede vriendschap.”

Mattie reageerde tijdens de uitzending op Q-music uitgebreid en aangedaan op de heftige woorden van zijn voormalig beste vriend. Lees zijn reactie op pagina 2.


Pagina 1/2