Wauw! Het nieuwe onderkomen van Harry en Meghan telt negen slaapkamers

De twee kunnen elke dag in een ander bed slapen

Harry en Meghan hebben een nieuw onderkomen gekocht aan de zonnige westkust van de Verenigde Staten. De villa in Montecito, vlakbij Santa Barbara, zou maar liefst negen slaapkamers tellen.

Elke nacht een ander bed

De voormalig hertog en hertogin van Sussex zouden vorige week voor de villa hebben getekend, melden bronnen aan TMZ. Harry en Meghan kunnen niet alleen elke dag van de week in een ander bed slapen, ook kunnen ze er een potje tennissen, baantjes trekken in het zwembad en de nieuwste films kijken in hun eigen bioscoop. Verder zijn er nog een spelletjeskamer, een spa en een jungle gym waar zoontje Archie over een paar jaar in kan klauteren. En wanneer Harry en Meghan geen zin hebben om de trap te beklimmen, kunnen ze gewoon de lift nemen. Jaloers!

Prijskaartje

Zo’n villa kost dan ook wat. Voor het landgoed van een kleine 1700 vierkante meter telden Harry en Meghan omgerekend 12,5 miljoen euro neer. Niemand minder dan Oprah Winfrey zou het stel aan het huis geholpen hebben. Oprah is een goede vriendin van de twee en woont zelf ook in Montecito. Andere bekende buren zijn grote namen als Ellen DeGeneres, Drew Barrymore en Patrick Stewart.

Paparazzi

Afgelopen januari kondigden Harry en Meghan aan afstand te doen van hun koninklijke verplichtingen. Niet lang daarna verhuisden ze naar Canada. In maart ruilden ze Canada in voor Los Angeles, waar de voormalig actrice is opgegroeid. Helaas konden het stel en hun zoontje daar niet genieten van veel privacy. In juli klaagden ze de paparazzi aan voor het maken van foto’s van hun 1-jarige zoontje Archie. De fotografen hadden dit gedaan door met drones over de achtertuin van het stel te vliegen en door gaten in de heggen te knippen. Volgens makelaars is het nieuwe stulpje van Harry en Meghan een stuk beter beveiligd.

Lees ook: Meghan Markle en prins Harry delen schattige video van Archies eerste verjaardag

Bron: Los Angeles Times | Beeld: Videostill BBC News