Waylon vertelt op hilarische wijze hoe dochtertje funest is voor zijn carrière

“Ik ben alleen nog maar bezig met Winnie de Poeh”

Waylon en Bibi Breijman werden een jaar geleden de trotse ouders van dochtertje Teddy Bijkerk. Dat je leven compleet verandert als je een baby krijgt; daar kan Waylon over meepraten. De zanger was te gast bij Ladies Night en vertelt daar op een komische manier hoe Teddy ervoor zorgde dat hij zijn carrière op een lager pitje zette.

De zanger heeft nu heel andere prioriteiten.

Vader

“Aanstaande zondag wordt ze al één jaar, 24 november! Ongelooflijk!”, vertelt Waylon enthousiast aan talkshowhost Merel. Dat het er thuis anders aan toe gaat sinds Bibi en Waylon een kindje hebben, moge duidelijk zijn. “Hoe het er bij ons tegenwoordig aan toe gaat? Ik heb níks meer te vertellen. Had ik al niet, maar nu echt helemaal niets meer”, grapt de 38-jarige vader. “Maar het is wel heel erg leuk hoor”, doelt Waylon op het vaderschap.

Carrière

Bibi verdient haar boterham met vloggen. Niet zo gek dat haar wederhelft dan ook regelmatig in haar vlogs te zien is. Zo laat Merel tijdens de uitzending een aantal filmpjes zien waarin Waylon moederdagliedjes zingt en dramatisch zegt: ‘Dag rock ’n roll.’ “Is het niet ongelooflijk moeilijk om nummers te schrijven als je zo’n burgerlijk leven gaat leiden?”, vraagt Merel zich af. “Het is wel gek dat alle cliché’s waar worden.” Vervolgens noemt Waylon een voorbeeld. “Ik zat bij Matthijs (van Nieuwkerk, DWDD, red.) aan tafel en toen zei Matthijs: ‘Je bent nu vader. Je bent gelukkig, maar het is wel funest voor de ‘creatie’.’ En toen zei ik: ‘Dat zal wel niet.’” Het tegendeel werd Waylon echter bewezen. “Ik heb echt het afgelopen jaar niets, níets uit mijn vingers gekregen”, lacht Waylon. “Ik ben alleen maar met Winnie de Poeh bezig geweest en vieze luiers. Hoe lekker is dat?”, concludeert hij. 

View this post on Instagram

Lekker puh! ??

A post shared by Waylon (@official_waylon_music) on

Bekijk hier de hele uitzending van Ladies Night terug.

Lees ook: Eva van de Wijdeven in verwachting van eerste kindje

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Ladies Night | Beeld: Videostill Ladies Night