Déze sterrenbeelden beschikken over de meeste mensenkennis

Slim

Staat jouw sterrenbeeld ertussen?

Sommige mensen hebben nou eenmaal mensenkennis en de ander niet. Handig als je het hebt, maar als je het niet hebt kun je hier ook helemaal niets aan doen: het staat tenslotte in de sterren geschreven wie er wel beschikt over mensenkennis en wie niet.

Vissen

Mensen met het sterrenbeeld Vissen staan erom bekend dat ze heel gevoelig zijn. Dat betekent ook dat ze een sterk instinct hebben als het aankomt op het doen en laten van andere mensen. Ze voelen daarom sneller aan wat er in iemand omgaat en zullen anderen beter begrijpen. Vissen zijn zelfs zo gevoelig, dat ze andermans emotie soms overnemen. Grote kans dat als je aan het huilen bent, dit sterrenbeeld ook in tranen uitbarst.

Kreeft

Kreeften hebben een groot hart en luisteren graag naar anderen. Ze zijn altijd bezig met andermans gevoelens en hebben daarom binnen no-time door hoe iemand zich voelt. Kreeft ziet dat soms zelfs sneller dan jijzelf! Dit sterrenbeeld zal ook altijd diens best doen om je een beter gevoel te geven. Goede eigenschappen voor een vriend(in)!

Maagd

Onder de sterrenbeelden zijn Maagden de echte detectives. Ze hebben oog voor detail en zien daarom werkelijk álles. Mensen met het sterrenbeeld Maagd houd je niet voor de gek: ze doorgronden je meteen en hebben het gelijk door als je liegt of je anders gedraagt dan normaal. Dat is een groot voordeel als je bevriend bent met een Maagd: je voelt je altijd gezien en begrepen bij dit sterrenbeeld.

Schorpioen

Schorpioenen kunnen mensen lezen als geen ander. Ze zijn nieuwsgierig naar andere mensen en hebben er niet eens vragen voor nodig om erachter te komen hoe je in elkaar zit. Ze kijken dwars door je heen en hebben het talent om geheimen te ontrafelen. Probeer bij een Schorpioen dus niet om de waarheid heen te draaien: je valt bij dit sterrenbeeld geheid door de mand.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn de beste vakantiemaatjes

Bron: Nouveau, Flair, Girlscene | Beeld: Unsplash