Als je deze tip leest gooi je nooit meer zomaar je blikjes drinken weg! Heel fijn dit!

lipje van blikje
De ultieme tip!

Voor veel mensen is het erg haasten in de ochtend. Snel naar werk, naar school of een agenda vol met verschillende afspraken. Je gaat dan opzoek naar opties om sneller te zijn in de ochtend en niet te hoeven haasten. Wij hebben ook een goed idee voor de mensen met een volle agenda.

Kleding is één van de belangrijkste zaken als je de deur uit gaat. Ga je naar je werk of een belangrijke afspraak dan is een nette outfit zeker een must! Wat handig als als je kleding al in setjes in de kast staan. Wij hebben daarom de tip van vandaag om je setjes van tevoren kant-en-klaar in je kast te hangen.

blik

Wat je daarvoor nodig hebt is hartstikke goedkoop en makkelijk om te doen. Het lipje van een blikje is onze redder in nood! Om ruimte te besparen, kleding te ordenen of alles in setjes georganiseerd te hebben, deze lipjes maken het allemaal mogelijk.

Gooi de lipjes niet meer weg maar spaar ze en je kast zal zoveel netter zijn! Ook zijn je haastende ochtendmissies hiermee gered. Hang een lipje aan een kledinghanger, in het andere gaatje van het lipje doe je nog een kledinghanger en daar heb je het al. Om nog creatiever te zijn, spuit of verf de lipjes in leuke kleurtjes en je kast heeft een prachtige look! Ga jij het uitproberen? Wij zeker wel!


Pagina 1/1