TEST: De schelp die jij kiest onthult erg veel over je karakter! Welke schelp vind jij het mooist?

Oke, welke schelp heb jij  gekozen? Kijk hieronder wat het onthult over jouw persoonlijkheid:

Schelp 1: Als je intuïtie je naar deze schelp heeft geleid betekent dit dat je een moeilijk tijd hebt doorgemaakt of op dit moment doormaakt. De beproevingen die je hebt doorgemaakt hebben je echter wel een wijzer en sterker persoon gemaakt, je kan dingen veel beter in perspectief zien dan de meesten. Je bent op zoek naar bescherming, vandaar dat je voor de stekelige buitenkant van deze schelp koos. Je wil je graag veilig en geborgen voelen.

Schelp 2: Deze schelp heeft een heel symmetrisch en egaal uiterlijk. Jij bent dan ook een persoon die veel behoefte heeft aan structuur in het dagelijks leven en bent altijd op zoek naar balans. Je bent perfectionistisch en houdt er absoluut niet van als dingen afgeraffeld worden. Je raakt gestresst als dingen niet netjes en ordelijk verlopen. Je bent iemand die altijd een to-do lijstje klaar heeft liggen en de beste planner en organisator is.

Schelp 3: Deze schelp heeft een prachtige gladde afwerking maar zit wel vol met kieren en heeft een scherpe gekartelde rand. Jij bent iemand die wel vergeeft, maar niet snel vergeet. Je zit waarschijnlijk met iets en datgene houdt je in zijn greep. Het is beter als je het loslaat, je hebt jezelf er alleen maar mee. Je hebt er moeite mee om anderen dicht bij je te laten en bouwt snel een muur om jezelf heen.

Herkende je jezelf in deze test? Vertel het ons!


Pagina 2/2