De Lidl heeft hét product in de schappen om je hond koel te houden deze zomer

Zo houdt ook je viervoeter het hoofd koel

Het is bijna zomer, wat betekent dat de temperaturen stijgen en we langzaam met zijn allen steeds meer naar buiten trekken. Heerlijk, die zon op je gezicht, maar af en toe is het wel een beetje afzien in de hitte. Gelukkig kunnen we altijd verkoeling zoeken met een ijsje, een koud drankje of een plons in het water.

Voor je hond is het echter moeilijker afkoelen.

Warm

Als je het zelf al heel warm hebt, kun je ervan uitgaan dat je viervoeter het nog warmer heeft dan jij. Voor een hond is het niet alleen onprettig als de temperaturen stijgen, maar het kan ook nog eens levensgevaarlijk zijn. Honden worden namelijk veel sneller warm dan mensen omdat zij niet kunnen zweten; ze kunnen alleen ‘zweten’ door middel van hijgen en via hun voetzolen. Aangezien het voor je viervoeter niet zo makkelijk is om hitte kwijt te raken, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat hij niet oververhit raakt. De Lidl heeft daarvoor nu het perfecte product in de schappen liggen!

Hondenbedje!

Supermarktketen Lidl heeft een bedje in het assortiment opgenomen dat speciaal ontworpen is voor jouw viervoeter. Het bedje, dat op poten staat, heeft wel wat weg van een tent met veel openingen. Door het bedje met dak ligt je viervoeten altijd in de schaduw. Het dakje kun je er overigens ook afhalen: de stellage kun je dan ombouwen tot een ligbedje. Online is het bedje helaas al uitverkocht, maar als je snel bent kun je hem misschien nog in het dichtstbijzijnde Lidl-filiaal halen.

Lees ook: Grappig! Dit is wat jouw hond zegt over je karakter

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Flair | Beeld: Pixabay