Even loeren: wie zet z’n huis nu zó te koop op Funda?

Laten we de inrichting van het huis maar even sjofel chic noemen

Je huis verkopen kan soms moeilijker zijn dan gedacht. Voordat de fotograaf langskomt om kiekjes te maken van het huis, ruimt menig mens daarom flink op zodat de foto’s er meer dan prima uit komen te zien. De eigenaar van dit huis nam het daar echter niet zo nauw mee….

Zo tref je een huis niet vaak aan.

Veel spullen

Als je al een nieuw huis hebt gekocht en je daar al je intrek mag maken, is het logisch dat je al je spullen zo snel mogelijk wilt verhuizen. In dit geval staat je huidige huis vaak vol met verhuisdozen en zakken met spullen. Het is alleen niet zo heel handig als deze spullen nog overal in je huis staan wanneer er foto’s worden gemaakt. We weten niet waarom dit stulpje aan de Jadestraat in Groningen bomvol met spullen staat, maar eigenaardig is het wel. 

Advertentie

Voor 150.000 euro kun je een fraaie woning aan de Jadestraat in Groningen kopen. Hoewel het optrekje er niet onaardig uitziet, staat het wel bomvol spullen. Het is duidelijk dat er eerst nog flink opgeruimd moet worden voor het huis opgeleverd kan worden aan de nieuwe bewoners. De huidige eigenaar lijkt zich daar bewust van te zijn, want de laatste zin van de advertentie luidt dat ‘het huis wat liefde nodig heeft’.

Bekijk hier alle beelden op Funda. 

Lees ook: Wauw: deze omgebouwde brouwerij in Haarlem is een regelrechte hit op Funda

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron & Beeld: Funda