Wie had ooit gedacht dat talkpoeder zo handig was? Hier kun je het voor gebruiken!

talkpoeder

Wij wisten niet dat je talkpoeder hier ook voor kon gebruiken!

Er zijn weinig producten die zo veelzijdig zijn als talkpoeder. Toch gebruiken veel mensen het enkel voor het verzorgen van babybilletjes en dat is zonde. Dit goedkope middeltje kun je namelijk voor veel meer dingen gebruiken.

Wij hebben voortaan altijd een busje in de kast staan!

Vetvlekken
Niks zo vervelend als een vetvlek op je favoriete shirt. Hoe krijg je het makkelijk weg? Je raadt het al: talkpoeder! Als je wat talkpoeder over de vlek strooit voordat hij in de wasmachine gaat, absorbeert dat de vlek volledig en is je shirt weer als nieuw!

Krassen
Niks zo vervelend als krassen op het scherm van je mobiele telefoon. Gelukkig kun je dit heel makkelijk verhelpen door een papje te maken van talkpoeder en water. Je wrijft dit over het scherm en de krassen zijn verdwenen!

Zweetvoeten
Last van zweetvoeten? Een beetje talkpoeder op je voeten strooien en inwrijven en je zult zien dat je veel minder last hebt van je zweetvoeten. Deze tip werkt overigens ook bij klotsende oksels; ook daarbij kan talkpoeder een uitkomst zijn.

Mieren
Als je last hebt van mieren in je huis dan kan het ook helpen om talkpoeder bij de drempel van de deur te strooien. De beestjes hebben een hekel aan het middel en zullen er met een grote boog omheen lopen.

Deze tips bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld ter illustratie