Dutch Diva Connie Breukhoven verkoopt haar tweedehands merkkleding! Sla je slag en help Connie de winter door!

 

Connie Breukhoven verkoopt een groot deel van haar kledingcollectie

Nu de V&D uitverkoop, of beter gezegd de faillissementsverkoop in volle gang is daar opeens nog meer opmerkelijk uitverkoopnieuws. Nou ja, het is maar wat je een uitverkoop noemt natuurlijk. Niemand minder dan Connie Breukhoven, de voormalige wederhelft van Qoute 500 miljonair Hans Breukhoven, verkoopt een groot deel van haar kledingcollectie. Heb je altijd al kleding willen hebben die ook is gedragen door een BN’er? Dan is dit waarschijnlijk jouw kans.

Wie is Connie Breukhoven, of inmiddels Connie Witteman ook alweer eigenlijk? Ze is een actrice, zangeres en zakenvrouw die bekend werd onder de naam Vanessa. Tot 2008 leidde ze ook haar eigen beautycenter, Clinic For Injectibles, inmiddels bekend onder de naam Clinic 28. Meer over dit beautycenter vindt je hier.

Tijdens haar huwelijk met Hans Breukhoven, de ex-oprechter en voormalig president directeur van Free Record Shop met geschat vermogen van 72 miljoen euro, stond ze bekend als Connie Breukhoven. En lijkt het jullie nou leuk om luxe afgeprijsde merkkleding kopen die óók nog eens gedragen is door Connie Breukhoven zelf? Dan hebben wij goed nieuws voor je, want dat kan. Het gaat om behoorlijk wat kleding, namelijk om bijna 200 kledingstukken van allerlei luxe merken. Lees op de volgende pagina meer over deze unieke verkoopactie.


Pagina 1/2