Ongelofelijk: deze vrouw raakte maar liefst 100 kilo kwijt door DIT simpele trucje!

Laura viel op eigen kracht maar liefst 100 kilo af

Afvallen, voor velen is het een ontzettende strijd om die kilo’s kwijt te raken. De paar laatste hardnekkige pondjes die er maar niet af willen en de stress die dat met zich meebrengt… We zijn allemaal ervaringsdeskundigen. Zeker nu de zomer eraan komt, slaan we allemaal weer massaal aan het diëten om maar een beetje strak in ons badpad te kunnen liggen.

Obesitas
Des te knapper is het dan ook dat Laura maar liefst 100 kilo kwijt is, op eigen kracht en volgens haar door het toepassen van een bedrieglijk simpel trucje. De 51-jarige Britse Laura Evans wist niet beter dan dat ze altijd al overgewicht had.  Toen ze nog maar 8 jaar was woog ze al ruim 50 kilo, terwijl het gemiddelde gewicht van een kind van die leeftijd op de helft ligt. Obesitas is een ziekte die veel voorkomt bij haar in de familie, verschillende familieleden overleden al aan de gevolgen van extreem overgewicht.

Vliegtuigstoel
Laura was op een gegeven moment zo zwaar dat ze niet meer in een vliegtuigstoel paste. Als ze een aangepaste stoel toegewezen kreeg, was er nog steeds geen ruimte om het tafeltje uit te klappen. Ze sukkelde nog een aantal jaren zo door, maar op een erg gênant moment was voor Laura de maat vol en besloot ze het over een totaal andere boeg te gooien. Lees verder op pagina 2!


Pagina 1/2