Duitsland is fan van prinses Amalia door deze foto


De Duitsers zijn dol op de blonde prinses Amalia

De kerstkaart van het Nederlandse koningshuis is vrij uitzonderlijk. Meestal zien we bij koningshuizen vrolijke, uitbundige kerstfoto’s waar de koninklijke familie breeduit lachend op staat. Zo zagen wij bij William en Kate van het Britse koningshuis een foto waarin het gezin casual gekleed is en vrolijk en spontaan op de foto staat. De Oranjes niet, zij stonden statig op de foto. Iets waar de Duitsers lyrisch over waren, en dan vooral over prinses Amalia.

De kerstfoto van de Oranje’s was alles behalve gewoontjes.

Kerstfoto’s

De meeste koningshuizen publiceren een foto van het koninklijke gezin rond de kerst. Deze gebruiken ze op hun kerstkaart en tonen ze aan het brede publiek met hun kerstwensen. We zijn gewend dat de koninklijke families breed lachen op deze foto’s, het is immers de tijd van blijdschap. Prins William en Kate Middleton kozen een spontane foto van hun gezinnetje in casual kleding. Het Noorse koningshuis pakt het iets anders aan, maar stond ook breeduit lachend op de foto. De foto van de Oranjes steekt daar nogal bij af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I wish you all Merry Christmas and happy holidays! ? Med ønske om en riktig god jul! ??

Een bericht gedeeld door Det Norske Kongehus (@norwegianroyalfamily) op

Oranjes

De kerstfoto van de Oranjes is een statige foto van het hele gezin. Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane staan allemaal met hun zij naar de camera. Niemand lacht, ze kijken juist erg serieus. Een Duitse televisiezender vergelijkt het zelfs met een “poster voor een nieuwe tv-serie.” De Duitsers focussen vooral op onze prinses Amalia, “de knappe troonopvolgster.” De Duitse tv-zender bewondert Amalia’s prachtige blonde haren en vergelijkt haar schoonheid met die van moeder Máxima.

Wat vind jij van de foto?

Lees ook: Michelle en Maarten uit BZV zetten de volgende stap in hun relatie

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: ©RVD – Erwin Olaf