Ewout Genemans kondigt nieuw programma aan

Ewout

En we hoeven er niet eens zo lang meer op te wachten!

Goed nieuws voor alle fans van de programma’s van presentator Ewout Genemans. Hij kondigt op zijn Instagram een geheel nieuw format aan, waarvoor hij dit keer afreist naar Zuid-Afrika.  

Ewout in de Verslavingskliniek

“Nieuw! ‘Ewout in de Verslavingskliniek’”, schrijft de presentator enthousiast op Instagram. De presentator reist voor de nieuwe Videoland-serie af naar een verslavingskliniek in Kaapstad. Daar gaat hij met Nederlanders in gesprek die in behandeling zijn voor een verslaving en volgt ze op de voet. “Verslaafden van alle leeftijden en met verschillende achtergronden delen hun persoonlijke en kwetsbare verhalen”, aldus Ewout.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ewout Genemans (@ewoutgenemans)

Ewout in de Verslavingskliniek is vanaf 22 mei exclusief te zien op Videoland.

Van alle markten thuis

In de tussentijd is Ewout ook druk bezig met de opnames voor het nieuwe seizoen van Bureau Burgwallen. In de populaire serie loopt Ewout mee met de politie in verschillende steden. Na Bureau 040 (Eindhoven), Bureau Burgwallen (Amsterdam), Bureau Hofstad (Den Haag), Bureau Arnhem en Bureau Rotterdam  gaat de presentator nu meelopen in weer een nieuwe stad, namelijk Maastricht.

“Een stad met jaarlijks miljoenen toeristen en bezoekers. Dicht aan de grens, met een bruisend uitgaansleven, studenten- en voetbalstad, woonplaats van veel expats en een internationale allure”, maakte hij eerder bekend op zijn Instagram. Het programma geeft je een kijkje achter de schermen van de politie en is soms erg spannend. Ewout maakt van alles mee, van een brute horlogeroof tot een bloedstollend spannende undercoveractie. Zo brengt hij goed in beeld wat het werk van een politieagent inhoudt.

Lees ook: Ewout Genemans onthult in welke stad nieuw Bureau-seizoen zal plaatsvinden

Bron: Instagram @ewoutgenemans | Beeld: NL Beeld