Gordon is woedend en waarschuwt volgers voor nepprofielen op social media

Na zijn terugkomst van een afkickkliniek heeft hij weer een domper

De zanger heeft amper de tijd gehad om bij te komen van zijn tijd in een afkickkliniek. Gordon liet zichzelf opnemen in een kliniek naar aanleiding van enige regelmaat van cocaïne gebruik. Het was voor hem ‘een heftige, maar de enige juiste beslissing’, om zich op te laten nemen. Inmiddels heeft hij de verslavingskliniek verlaten, maar staat hem bij thuiskomst een flinke domper te wachten.

Gordon wordt lastiggevallen met nep-accounts van hemzelf die mensen benaderen uit zijn naam.

Fake profiel

De zanger is het zat en uit zijn frustraties op Facebook. Hij laat foto’s zien van de nepprofielen en legt zijn volgers uit wat er aan de hand is. “Op dit moment is er een fake profiel van Gordon bezig met berichten te versturen via Messenger. Trap er niet in want:

  1. Gordon stuurt NOOIT privé berichten.
  2. Gordon vraagt ook nooit om een programma te downloaden om te chatten.
  3. Het blauwe vinkje achter Gordon zijn naam betekent dat dat zijn officiële pagina is. Staat er geen blauw vinkje dan is het NIET zijn pagina.”

Lieve reacties

Met zijn bericht probeert de zanger zijn volgers te waarschuwen en dat ze het bij twijfel kunnen checken. “Wees altijd voorzichtig. Als je het niet zeker weet, vraag het dan na”, legt Gordon uit. Fans steken hem een hart onder de riem en overspoelen hem met lieve reacties. “Erg dat er mensen zijn die daar van willen profiteren. Ik zou zeggen Gorden kanjer trek het je niet aan, er zijn altijd rotte appels die je onderuit willen krijgen. Blijf vooral in je zelf geloven”, is een van de vele reacties. Een ander reageert: “Kanjer ben je!”

Lees ook: Gordon ontslagen uit verslavingskliniek: ‘Moeilijkste reis komt nu’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Facebook Gordon Heuckeroth | Beeld: Videostill