Oei: na 5 maanden ontdekken ouders dat meisje batterij in haar neus heeft

batterij

Het zevenjarige meisje stopte een kleine, ronde batterij in haar neusgat

Dat jonge kinderen graag in hun neus peuteren is een, ietwat smerig, maar welbekend gegeven. Alleen dit jonge meisje deed iets meer dan dat. Zo stopte ze een klein, rond batterijtje in haar neusgat. Het ding bleef er maar liefst 5 maanden verstopt voordat het werd ontdekt door de ouders. En hoe ze het ontdekten was wel heel bizar!

De batterij begon namelijk te lekken. Op dit moment wisten de ouders van de zevenjarige Kelsie dat iets niet in orde was. Er kwam namelijk bruin snot uit de neus van het jonge meisje. In het ziekenhuis bleek uit een scan wat er aan de hand was: ze had een batterijtje in haar neus en deze lekte een giftige vloeistof. Deze giftige stof had ernstige gevolgen; de neus van de 7-jarige bleek dusdanig beschadigd dat het meisje meerdere operaties nodig had om te herstellen.

Vondst
De Engelse Kelsie was lekker aan het spelen toen ze opeens een rond en plat batterijtje vond. Ze bekeek het ding en stopte het zomaar in haar neus. Niemand wist hiervan af of zag het gebeuren, waardoor het batterijtje er zomaar vijf maanden in bleef zitten. Helaas heeft het batterijtje in die maanden flink wat schade toegebracht; de giftige vloeistof brandde in haar neustussenschot. De adoptiemoeder van Kelsie laat weten dat het jonge meisje waarschijnlijk vier à vijf operaties nodig heeft om de schade te herstellen. Het meisje heeft namelijk veel last van hoofdpijn en oorontstekingen.

Kwalen 
Maar hier houden de kwaaltjes helaas niet op: “Ze heeft vaak last van helse pijn en neusbloedingen”, vertelt Kerrie, de adoptiemoeder, aan DailyMail. “Doordat ze geen neusbrug meer heeft, krijgt ze zomaar een bloedneus en als ze niest, kun je spreken van een bloedexplosie.”

Wanneer het meisje wordt geopereerd is nog niet bekend, maar wij wensen haar veel sterkte en beterschap!

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron: DailyMail | Beeld: Pixabay