BREAKING: Utopia-fans kunnen weer rustig slapen, er komt een tweede seizoen!

Ga jij ook weer kijken?

Het zag er even naar uit dat Utopia-fans een andere dagbesteding zouden moeten zoeken, maar nu blijkt de stekker tóch niet definitief uit het programma te worden getrokken. Er klonken geluiden dat het huurcontract van het huidige terrein niet verlengd zou kunnen worden en dat dat het einde van het populaire programma zou betekenen.

De trouwe kijkers van Utopia kunnen nu hun hart ophalen.

De redding is nabij

Aan de huidige groep bewoners van Utopia is zojuist bekend gemaakt dat het programma is gered. De gemeentes die gezamenlijk eigenaar zijn van het gebied -Hilversum, Gooise Meren en Laren- hebben door een gezamenlijke inspannning een nieuw stuk land beschikbaar gesteld. Hierdoor kan het programma toch nog een doorstart maken en kunnen de bewoners werken aan hun ideale samenleving: Utopia 2. Maar, het tweede seizoen van het programma zal wel een beetje anders worden ingestoken…

Utopia 2.0

Er zullen ditmaal namelijk geen loods en geen voorzieningen beschikbaar worden gesteld. Het enige dat de Utopianen hebben, is een leeg en verlaten stuk land. Aan de inwoners de taak om helemaal uit het niets een samenleving op te bouwen. In het nieuwe seizoen zal niet de volledige huidige groep te zien zijn: Utopia 2 start met vijf inwoners en om de zoveel tijd melden zich nieuwe inwoners aan het hek totdat het aantal van 15 bewoners is bereikt. Er zullen wel enkele vertrouwde gezichten terugkeren, want die kunnen zich ook gewoon aanmelden.

Lees ook: Het lenteweer komt eraan: volgend weekend kans op maar liefst 20 graden!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Show, LINDAnieuws | Beeld: videostill