Wauw, Donna (30) verloor maar liefst 50 kilo en is nu een succesvol bikinimodel!

Donna was ongelukkig met haar lichaam, maar moet je haar nu zien!

Als je de Canadese Donna Gillie (30) nu zou zien, is het moeilijk voor te stellen dat ze ooit last had van flink overgewicht. Toen Donna 22 jaar oud was woog ze meer dan 100 kilo en leed ze aan obesitas. Ze was al jaren diep ongelukkig met haar gewicht en lichaam en had al vele vruchteloze pogingen ondernomen om te lijnen. 

Plafond bereikt
Maar op haar 22ste zag ze dat het zo niet langer kon en besloot ze niet te gaan lijnen, maar haar hele levensstijl om te gooien. Geen crashdieten meer, geen lijnpogingen meer, maar rigoureus!  Ze besloot gezonder te gaan leven, stapje voor stapje door steeds kleine veranderingen in haar levensstijl door te voeren. Eerst werd ze lid van een sportschool en begon ze met Zumba. Daarna ging ze hardlopen; eerst korte afstanden, langzaam oplopend tot wedstrijden van 10 kilometer. Door het sporten viel ze af, maar de gewichtsafname stagneerde na een tijdje. “Ik had mijn plafond bereikt.”

Bikinimodel
Toen besloot ze ook kritisch naar haar eetpatroon te gaan kijken. Het eten van kleinere porties, meer fruit en groenten en minder kant-en-klaar voedsel zorgde ervoor dat ze 8 jaar later bijna de helft van haar gewicht kwijt is, en zonder weer terug te vallen. Nu doet Donna zelfs mee aan bikinifitness-wedstrijden: “Ik schreef me in voor zo’n wedstrijd, omdat ik mezelf wilde bewijzen dat ik mijn eigen lichaam vorm kon geven. Niet om een prijs te winnen, of om erkenning te krijgen, gewoon voor mijzelf.” Bekijk zelf het verschil op de foto’s, wat een prestatie!

Bron: Libelle | Beeld Instagram Donna Gillie @Lifeofdonnag

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!