Wolter Kroes doet mee aan Holland Zingt Hazes

wolter kroes

De zanger is ’trots als een pauw’ op zijn deelname

Wolter Kroes maakt bekend aan het ANP dat hij mee doet aan Holland Zingt Hazes. Wolter heeft al heel lang de wens om mee te doen, maar er zelf om vragen heeft hij nooit gedaan.  De zanger laat weten dat hij ‘zo trots als een pauw’ is dat hij nu deel mag gaan uitmaken van het evenement. 

Droom

Voor Wolter Kroes is zijn deelname aan Holland Zingt Hazes een droom die uitkomt. Het is een grote eer dat hij is gevraagd om deel te nemen, geeft hij aan. Volgens de zanger is Holland Zingt Hazes ‘een van de mooiste evenementen van het jaar’.

Fan

Wolter is zelf een grote fan van André Hazes. Hij heeft de zanger dan ook een paar keer mogen spreken voordat hij in 2004 overleed. Wolter vertelt over de bekende volkszanger dat hij hem een keer is tegengekomen in 1987 bij zijn eigen eerste optreden in Vinkeveen. Tot Wolter zijn grote verbazing zat André Hazes aan de bar. Hij kreeg complimenten over zijn nummer Mag Ik Je Knuffelbeer Zijn. André Hazes zei: “Jongen, blijf dit soort dingen doen.”

Holland Zingt Hazes

Het grootste meezingconcert van Nederland gaat aankomende vrijdag van start in de Ziggo Dome in Amsterdam. Naast Wolter Kroes zullen er andere grote namen aanwezig zijn zoals André Hazes jr, Samantha Steenwijk en Frans Bauer. Veel van de artiesten die ook zullen meezingen kent Wolter zelf al lang. Hij geeft aan niet te kunnen wachten om op te treden met de muziek van André Hazes. Het is nog maar de eerste keer dat Wolter mee mag doen, maar hij weet nu al zeker dat hij in de toekomst nog vaker wil deelnemen aan Holland Zingt Hazes. Hij zegt: “Dat zou ik helemaal te gek vinden. Ik wil dit nog wel tien jaar doen.”

Auto-ongeluk

Gelukkig gaat het nu goed met Wolter, het begin van dit jaar begon echter vervelend voor hem. De zanger raakte betrokken bij een auto-ongeluk. Volgens Wolter was het een ‘flinke aanrijding’ waar hij enorm van was geschrokken. Hij gaf aan opgelucht te zijn dat niemand letsel had en dat alleen de auto’s beschadigd waren.

Lees ook: Zanger Wolter Kroes betrokken bij auto-ongeluk

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld