Hij kocht een 700 Jaar oude grot en niemand had verwacht dat hij dit ermee zou doen! Dit is fantastisch!

Een grot van 700 jaar oud

Het ultieme droomhuis

Angelo Mastropietro uit Engeland kreeg te horen dat hij de ziekte MS had en besloot daarom het huis van zijn dromen te bouwen. Hij besloot zijn baan op te zeggen, hij kocht gereedschap en begon aan aan zijn droomhuis te werken. Dat droomhuis werd een grot die hij in 2009 ontdekte toen hij er langs fietste en moest schuilen voor de regen. Hij besloot een paar jaar later het land inclusief de grot te kopen.

De verbouwde grot, die in de buurt van Worcestershire in Engeland ligt, beschikt zelfs over een ingebouwde regendouche, vloerverwarming en internet. Hij liet ook een prachtige keuken plaatsen, die zeker niet zou misstaan in een strakke moderne woning. Als je naar buiten wilt kijken of wilt wandelen dan kan dat prima. Dat doe je door de trendy ramen en deuren. In totaal spendeerde Angelo maar liefst 160.000 pond (ongeveer 240.000 euro) en zo’n 1.000 uur aan uithouwen, maar het eindresultaat mag er dan ook zeker zijn. Het is zonder enige overdrijving een plaatje.

Een grot van 700 jaar oud 2

Deskundigen stellen dat de grot meer dan 700 jaar oud is.

Een grot van 700 jaar oud 3

“Mijn MS bepaalt mijn gezondheid en mijn levensstijl. Deze schok heeft me aan het denken gezet. Ik moet op een gezonde plek zijn waar ik blij ben om te leven ”, zegt Angelo tegen Daily Mail.

Een grot van 700 jaar oud 4

Een grot van 700 jaar oud 5

Het huis is van binnen helemaal wit geschilderd. De grot is bovendien heel licht!


Pagina 1/2