Ongelooflijk: hierom zou je eens aluminiumfolie op je gezicht moeten leggen

leg aluminiumfolie op je gezicht

Wat een toptip!

Aluminiumfolie is toch wel een beetje het ondergeschoven kind in de keuken. Hoewel velen het vaak alleen gebruiken voor het afdekken van eten, kun je het voor veel meer dingen gebruiken. Binnen een handomdraai vouw je er bijvoorbeeld een taartvormpje van. Maar niet alleen in de keuken is het een nuttig product… 

Je hoeft het maar een uurtje op te doen.

Veelzijdig 
Met aluminiumfolie kun je heel simpel je haar krullen, je kunt er je barbecueroosters mee schoonmaken en je kunt ermee strijken. Oh en natuurlijk is de folie ook gewoon heel handig voor het bewaren van voedsel! Maar wist je wel dat het gebruik van aluminiumfolie op je lichaam zelfs de oplossing zou kunnen zijn voor veel lichamelijke kwaaltjes?

Vermoeidheid 
Aluminiumfolie kan namelijk heel goed helpen tegen oververmoeidheid en wordt dan ook al jaren hiervoor gebruikt. Het enige dat je nodig hebt voor deze tip is een rol met aluminiumfolie en een vriezer!

vermoeidheid voor na

Zo ga je te werk 
Scheur een paar repen aluminiumfolie af (ongeveer net zo lang als je gezicht) en leg deze voor je gaat slapen in de vriezer. Word je de volgende ochtend vermoeid en met wallen wakker? Haal de repen folie dan uit de vriezer en leg deze op je gezicht. Door de verkoelende werking van de folie zullen zwellingen in je gezicht afnemen waardoor je er minder moe uitziet én zul je je minder moe voelen. Zeker het proberen waard!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Archief