Verlicht klachten van jicht met dit simpele huis-tuin-en-keuken drankje

jicht1

Het natuurlijke medicijn tegen jicht

Jicht is een pijnlijke ontsteking in een gewricht van het menselijk lichaam veroorzaakt door urinezuur kristallen. Het geneest in veel gevallen binnen één tot drie weken, maar kan na verloop van tijd weer terugkomen. Zeer onprettig dus! Uit een nieuwe studie blijkt dat je jicht helpt voorkomen en te genezen door tweemaal daags een drankje te drinken dat je heel simpel zelf kunt maken, of kunt kopen.

Met dit simpele drankje kun je de pijnklachten van jicht aanzienlijk verminderen.

Medicatie

Voor veel mensen die ziek zijn is het innemen van medicijnen aan de orde van de dag. Niemand wil ze hebben, maar het is wel erg makkelijk als ze daadwerkelijk helpen tegen de klachten die je hebt. Toch is het grijpen naar medicijnen niet altijd de juiste weg om te bewandelen. De natuur zorgt namelijk ook voor heel veel natuurlijke medicijnen en vaak kan de farmaceutische industrie daar nog een puntje aan zuigen. Zo ook bij jicht. Er zijn talloze medicijnen die helpen bij het tegengaan en genezen van klachten die jicht-gerelateerd zijn, maar uit recent onderzoek blijkt nu dat een natuurlijk product veel beter helpt. Geen tijd of zin om het drankje zelf te maken? Dan is het ook gewoon te koop in de supermarkt!

Advies

Voordat we prijsgeven waar we het over hebben willen we wel benadrukken dat het altijd verstandig is om vooraf een dokter te raadplegen bij klachten die met jicht te maken kunnen hebben. Er zijn vele soorten jicht en bij iedere soort jicht hoort een specifiek medicijn die de klachten het beste tegengaat. Veel mensen die denken last te hebben van jicht hebben, kunnen wellicht ook iets heel anders dan jicht hebben, zoals bijvoorbeeld een infectie. Dat voelt vaak hetzelfde namelijk. Dus nogmaals, bezoek een arts om te laten constateren dat er sprake is van jicht!

Drankje

Veel van de medicijnen tegen jicht veroorzaken nare bijwerkingen, maar dat is met dit drankje verleden tijd. In een nieuwe studie is aangetoond dat je tweemaal daags een glas kersensap moet drinken om jicht te voorkomen en te genezen.
Kersen hebben vele voordelen en zijn supergezond. Zo bevatten ze anthocyanen, die zeer effectief zijn voor het verlagen van de urineconcentratie in het bloed, omdat het de uitscheiding van urine makkelijker maakt. Daarnaast bevatten kersen een natuurlijke en kortstondige pijnstiller.

Hieronder een video waarin verschillende mensen uitleggen dat ze het geprobeerd hebben en wat hun ervaringen zijn:

Lees ook: Heb je vaak jeuk in je oren? Dit kan het betekenen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: YouTube, Joe’s Newsreel Archive