Wow: het allerbeste matras kost maar 99 euro en je koopt ‘m in deze budgetwinkel!

Lidl

Goedkoop is niet altijd duurkoop

Een matras kopen is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Waar de een van een dun, hard matrasje houdt, is de ander meer van een matras waar je helemaal in wegzakt. Er bestaan matrassen in vele soorten, maten en prijsklassen. Dus welke kies je dan?

Tip: ga niet altijd voor de duurste optie!

Goedkoop is niet altijd duurkoop

Vaak denken we, vooral waar het matrassen betreft, dat een hoge prijs gelijk staat aan heel veel comfort. Want als de prijs zo hoog is, dan moeten er wel hele goede materialen worden gebruikt. Prijs zegt dus niet altijd wat over kwaliteit. Want een goedkoop matras kan ook heel veel comfort beiden, zo bewijst dit Meradiso 7-zones koudschuimmatras van de Lidl. Het matras kost namelijk maar 100 euro en is als ‘Beste Koop’ uit de test van de Consumentenbond gekomen.

Beste koop

De Lidl-matras scoort volgens de Consumentenbond slechts 0,3 rapportpunt lager dam de beste 2 matrassen uit de test. De matras van de Lidl kost echter slechts 100 euro met 3 euro verzendkosten, wat maar een fractie van de prijs is van de goedkoopste ‘Beste uit de test’ van 600 euro. Er kleven slechts twee nadelen aan het matras: je moet hem online kopen dus kunt hem niet uittestten in de winkel en het biedt niet genoeg ondersteuning aan mensen boven de 80 kilo die op hun zij slapen.

Matras

Het matras van de Lidl heet Meradiso en heeft een massieve kern van koudschuim. Dankzij de zeven comfortzones biedt het matras een goede ondersteuning aan het lichaam. Doordat het een speciale, zachte schouderzone heeft is het uitermate geschikt voor mensen die graag op hun zij slapen. De klimaatband die zich in het midden bevindt zorgt voor een uitstekende ventilatie en vochtregulatie. De hoes is voorzien van een ritssluiting en is afneembaar en wasbaar tot 60 graden. Dankzij de greepbanden is het gemakkelijk om te draaien. Het matras is verkrijgbaar in verschillende maten via de webshop van de Lidl.

Lees ook: Consumentenbond zegt: beste dagcrème kost maar 2,48 euro! En de duurste? Die is het slechtst

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Lidl | Beeld:Lidl

Array