Motten laten je kleding met rust als je die op deze temperatuur wast

Geen aangevreten kleding meer

Kleine gaatjes in onze kleding die veroorzaakt worden door motten zijn we liever arm dan rijk. Toch kunnen die vervelende beestjes het soms niet laten om aan onze kleding te vreten. Hoe zorg je ervoor dat ze je kleding met rust laten?

Het enige wat je hoeft te doen is je wasroutine aanpassen.

Gaatjes

Niemand vindt zichzelf gezellig wanneer hij of zij chagrijnig is, maar een donderwolk kan zo boven je hoofd ontstaan wanneer je ziet dat motten zich tegoed hebben gedaan aan je kleding. Gaatjes in favoriete shirt of trui zijn alles behalve wenselijk. Maar hoe kom je van motten af zonder meteen met een verschrikkelijk vieze spray in het rond te hoeven spuiten? Wij vertellen het je.

Wassen

Heb je het idee dat je kleding de laatste tijd steeds vaker ten prooi valt aan motten? Dan heeft je gevoel het volgens Rentokil bij het juiste einde. De ongediertebestrijder ervoer een stijging van 110 procent in het aantal klachtentelefoontjes dat ze ontving over motten. Gelukkig is het bedrijf de beroerdste niet en onthult ze dat je gaatjes in je kleding kunt voorkomen door je kleding op een andere temperatuur te wassen.

Wil je weten hoe je dit het beste kunt doen? Lees dan verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2