4 tips om LED-strips in je interieur te verwerken

Met deze tips geven LED-strips meer sfeer aan je interieur

Als we denken aan LED-strips dan denken we vaak aan praktische verlichting die we in vele neonkleuren kunnen instellen. Dit is natuurlijk ook zo, maar je kan nog veel meer met deze speciale – en energiezuinige – verlichting! Wij geven je vier manieren om op een leuke manier LED-strips in en om het huis te verwerken.

In de slaapkamer

Wil je meer sfeer en kleur verwerken in de slaapkamer, zonder hier te veel tierelantijntjes aan toe te voegen? Dan is een LED-strip de uitkomst! Je kan namelijk de LED-verlichting instellen in een kleur naar wens en op diverse manieren verwerkt worden in de slaapkamer. Hieronder hebben we een aantal leuke voorbeelden voor je.

ledslaapkamer

ledslaapkamer

In de tuin

LED-strips in de tuin? Ja, dat kan zeker! Natuurlijk is het wel belangrijk om waterdichte LED-strips uit te zoeken. Zo kan je een LED-strip verwerken aan de randen van de tuin bij bijvoorbeeld de schutting. Ook een leuke manier om deze verlichting toe te passen in de tuin is bij een vijver of onder de rand van een loungeset zoals hieronder te zien is.

ledtuin

ledtuin

Donkere, kleine ruimtes in het huis

De kleine kamertjes zoals het toilet of de gang worden al snel vergeten in het huis. Toch dienen ook deze ruimten voorzien te worden van goede verlichting. Daarom is verwerken van LED-strips langs de trap of in het toilet geen overbodige luxe! Praktisch én het ziet er ook nog eens heel modern en strak uit.

ledtrap

ledtoilet

Achter televisie of onder tv-meubel

Heb je een grote flatscreen aan de muur hangen? Of heb je een zwevend tv-meubel in de woonkamer staan? Installeer dan eens een LED-strip achter de tv of onder het meubel. Op deze manier lijken deze items in de woonkamer net alsof ze zweven. Zo creëer je in je interieur een modern en strakke touch. Benieuwd welke soorten LED-verlichting er precies allemaal verkrijgbaar is? Neem dan eens een kijkje welke verschillende led strips van Ledloket.nl er verkrijgbaar zijn. Grote kans dat er voor jou een paar leuke opties tussen zitten!

ledtv

Lees ook: Zoveel bespaar je als je gloeilampen vervangt voor ledverlichting

Bron: LED lampenfabriek | Beeld: Pickpik