Kerstkaarten hoeven helemaal niet saai en vervelend te zijn. Deze kerstkaarten zijn zo fout, die moet je zien!

Kerstkaarten versturen

Het is zo’n typische traditie waar we ooit mee begonnen zijn en die niet meer op lijkt te houden. Hoewel, dat is niet helemaal waar natuurlijk, want ieder jaar worden er steeds minder kerstkaarten verstuurd. Misschien heeft het te maken met het feit dat we simpelweg steeds meer digitaal doen, of het komt gewoon doordat we met zijn allen de traditie een beetje zat worden. Het zijn immers vaak toch ook behoorlijk afgezaagde kaarten vol overdreven kersttaferelen en tierelantijntjes die bij de meeste nuchtere Nederlanders toch een zekere plaatsvervangende schaamte oproepen.

Kerstkaarten versturen, is nou typisch zo’n traditie waar de meesten van ons maar gewoon aan meedoen om het meedoen, om er gewoon bij te horen en vooral niet teveel uit de toon te vallen. Je koopt ze overal en in alle soorten en maten. Van complete verzamelboxen voor maar een habbekrats, tot hele luxe en hippe kerstkaarten die je zelf kunt maken. Ach ja, zolang iedereen het doet, doe jij toch ook gewoon lekker even mee, of niet?

We hebben een aantal fantastische kerstkaarten gevonden die echt hilarisch zijn om te zien. Ze zijn zo fout dat ze eigenlijk ontzettend leuk zijn. Maar laat ons het vooral niet voor je invullen en oordeel zelf.


Pagina 1/3