Wauw! Zó ziet het 26-jarige nichtje van prinses Diana er nu uit, wat een schoonheid!

Het nichtje van Diana is een echte dame geworden

Lady Kitty Spencer, het nichtje van prinses Diana, was nog maar 10 jaar oud toen haar tante op tragische wijze overleed. Haar moeder koos voor een leven buiten de spotlights en de kleine Lady Kitty verdween van de publieke radar. Maar inmiddels is Kitty al lang geen kleine meid meer, de inmiddels 26-jarige dame duikt steeds vaker op bij grote evenementen. 

En daar zijn wij heel blij om, want Kitty Spencer is een prachtige dame geworden.

Zuid-Afrika
De oudste dochter van Charles Spencer, de broer van Diana en diens vrouw Victoria Lockwood, verscheen voor het eerst weer in het openbaar in 2007, tijdens een dienst om de dood van Diana te herdenken. Kitty groeide op in Kaapstad met haar moeder, die na de scheiding van Charles Spencer in Zuid-Afrika wilde blijven. Ze werkt nu regelmatig als model en wij snappen wel waarom, want het is een plaatje. Als je goed kijkt zie je duidelijk Spencer-trekken in haar gezicht terug. Kitty heeft dezelfde grote ogen als haar tante, evenals de prachtige glimlach. Net als Diana heeft Kitty een klassieke en elegante uitstraling, en is ze uitgegroeid tot een Britse it-girl.

Vrijgezel
Kitty heeft nog twee zussen, tweeling Eliza en Victoria van 24 jaar oud en een broertje, Frederick John Spencer. De mooie blondine is na een relatie van vier jaar weer vrijgezel. Vastgoedmagnaat Niccolo Barattieri di San Petro (45) verliet haar voor filmactrice Elizabeth Hurley (52). Hoewel ze zich bewust was van het leeftijdsverschil, zei ze altijd dat ‘liefde alles zou overwinnen’. Helaas ging dat niet op voor haar kinderwens: Niccolo heeft uit een eerdere relatie al drie kinderen en zag een tweede leg niet zitten. En dat bleek een dealbreker te zijn.

Ze heeft vast geen moeite om weer een nieuwe man aan de haak te slaan, want wát een plaatje is het:

Buona notte ?

Een bericht gedeeld door Kitty Spencer (@kitty.spencer) op

LDN -> NYC ?

Een bericht gedeeld door Kitty Spencer (@kitty.spencer) op

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Story, Beau Monde |Beeld Instagram, Wikimedia Commons, Nick Parfjonov