Gordon haalt uit naar Johan Derksen: ‘Houd lekker je smoel!’

Kritiek op songfestival schiet Gordon in het verkeerde keelgat

Gordon snapt helemaal niets van de kritiek die Johan Derksen heeft op het Eurosongfestival en Duncan Laurence. Derksen noemde het zangevenement in een uitzending van Veronica Inside een homofeest en zei doodziek te worden ‘als er zo’n zeikliedje komt met een gozer met zo’n klein homokontje in een aquarium.’ In een interview met Shownieuws haalt Gordon hard uit naar de voetbalanalist. ”Houd lekker je smoel dicht”, riep hij uit.

De zanger is zichtbaar aangedaan door de homo beledigende opmerkingen van de voetbalanalist.

Kapot schamen

Eerder maakte schrijver Nico Dijkshoorn al duidelijk dat hij de uitspraken van Derksen belachelijk vind en even later liet ook Gordon van zich horen. ”Ze pretenderen zeg maar de taal te spreken uit de voetbalkantine in hun talkshow en als dit die taal is, dan moet je je echt kapot schamen!”, reageert de zanger in Shownieuws.

Aangedaan

”Waar ben je mee bezig?”, vervolgt Gordon. ”De boel stigmatiseren, demoniseren… Een groep weg te zetten die dit festival waarschijnlijk in hun hart heeft gesloten omdat ze het zo leuk vinden. Wat zit daar voor kwaads achter? Waarom is het nodig om homo beledigende dingen te roepen? Dat heeft toch helemaal geen zin”, gaat hij zichtbaar aangedaan verder. ”Dan ga je iemand in de media zo af lopen zeiken. Dan denk ik: ’man, hoe oud ben je?! Ga lekker in je tuin zitten, ga wat nuttigs doen. Ga lekker voetbal kijken en houd voor de rest lekker je smoel dicht!”, besluit hij.

Lees ook: Chantal Bles deelt fantastisch nieuws: ”We zijn de meest blije ouders ter wereld”

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: Videostill