MAFS-koppel Chantal en Henk deden beiden al eerder mee aan een datingshow

Married at First Sight Chantal Henk datingshow

Is twee keer dan scheepsrecht?

Dacht jij tijdens het kijken van het populaire datingprogramma Married at First Sight dat je Chantal en Henk al eens eerder gezien had? Dan kun je het maar zo bij het rechte eind hebben. Beide kandidaten namen al eens eerder deel aan een datingshow. Zonder succes. Het stel hoopt nu op een nieuwe ronde, met nieuwe liefdevolle kansen. 

Daten op tv

Het stel Chantal en Henk maken de tongen flink los. Menig kijker van het populaire programma raakt niet uitgepraat over de twee. Het is alleen niet de eerste keer dat ze voor het oog van de camera op zoek gaan naar de liefde. Chantal deed eerder mee aan het datingprogramma First Dates en Henk ging in Trucker zoekt Vlam op zoek naar de liefde, zo weet het AD.

First Dates

In het NPO-programma First Dates gaan kandidaten op een blind date. Ze eten samen een hapje en na het anderhalf uur durende dinertje geven gekoppelde mensen aan of ze een tweede date zien zitten. En dat allemaal onder het toeziende oog van de camera. Chantal werd gekoppeld met Niels, maar de vonk sloeg niet over.

Trucker zoekt Vlam

Daten voor het oog van de camera is Henk ook niet vreemd. Zijn dochter Deveney gaf hem op voor de datingshow Trucker zoekt Vlam dat te zien was op de website van het AD. De Brabander ging op date met Nancy, Isabel en Mendy. Hij koos de laatste, maar de vlam sloeg niet over. Wellicht vinden zowel Chantal als Henk dan wél de liefde tijdens het Married at First Sight-avontuur. We gaan het zien! 

Bron: AD | Beeld: Videostill Married at First Sight