Hilarisch: Martien Meiland doet mee aan ‘Ranking The Stars’

martien meiland ranking the stars

Het nieuwe seizoen van Ranking The Stars begint al op 4 september

In een kort filmpje op Instagram kondigt Paul de Leeuw ‘m aan: het nieuwe seizoen van Ranking The Stars. Behalve een korte sneak peek van de nieuwe studio en de aankondiging van de datum waarop de uitzendingen beginnen, laat Paul ook héél snel een aantal namen zien. Dit zijn de namen van de deelnemers die mee gaan ‘ranken’ tijdens de afleveringen. En welke naam er ook tussen staat? Martien!

Fans kunnen geen andere BN’er met de naam ‘Martien’ bedenken.

De uitzending

De eerste uitzending van Ranking The Stars is aankomende woensdag al te bewonderen op RTL 5. Met Paul de Leeuw als lolbroek en een zaal vol met totáál verschillende gasten is elke aflevering weer lachen, gieren en brullen. Onlangs liet Paul al aan RTL Boulevard weten dat schaatser Kjeld Nuis, cabaretier Steven Brunswijk, presentatrice Emma Wortelboer, Roy Donders, Inge de Bruijn en zangeres Anny Schilder in de studio van Ranking The Stars aanwezig zullen zijn.

Martien

En met dit nieuwe seizoen verwelkomt Paul ook Martien Meiland in zijn studio. Hoewel hij maar een héél klein stukje van de studio laat zien, staat de naam Martien boven de naam van Ryanne van Dorst op de bordjes van de stoelen. De reacties op Instagram gaan dan ook vooral over deze ontdekking. ‘Martien!!!!’ klinkt het in de reacties. Ook kunnen fans geen andere BN’er bedenken met de naam ‘Martien’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

RTS preview/ rtltickets.nl

Een bericht gedeeld door paul de leeuw (@pauldeleeuw) op

Lees ook: Schuldbewuste Mattie Valk hoopt op verzoening met Wietze de Jager

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube