Serveerster bedient chagrijnige oude man 7 jaar lang en krijgt een cadeau nadat hij is overleden

Ondanks zijn kille uiterlijk zou Buck het leven van deze serveerster voor altijd veranderen

Voor de meeste mensen is uit eten gaan een leuk uitje. Het is het perfecte moment om te genieten van perfect gekookt eten en nieuwe dingen uit te proberen. En je hoeft je geen zorgen te maken over het afruimen van de tafel of de afwas. Bovendien is het altijd leuk om het huis uit te gaan.

Om de gasten een ontspannende ervaring te geven, moeten werknemers van restaurants hard werken. De koks, managers en serveersters doen hun uiterste best om alles op rolletjes te laten lopen. Een van deze harde werkers was Melina Salazar uit Texas. Met haar jarenlange ervaring wist ze hoe ze moest omgaan met moeilijke situaties en hulpbehoevende gasten. Sommige klanten waren kieskeuriger dan anderen. Als vaste klant bij Luby’s was Buck, een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog, een van de moeilijkst tevreden te stellen klanten. Maar ondanks zijn reputatie zou hij het leven van Salazar voorgoed veranderen.

.

Passie voor haar werk

Een carrière als serveerster is voor de meeste mensen geen droombaan, maar Melina Salazar was niet zoals de meeste mensen. Ze werkte bij Lucy’s, een restaurantketen in cafetaria-stijl in Texas. Na jaren in deze branche begon Salazar van haar werk te houden. Bovendien was ze er goed in. Volgens haar collega’s was ze waarschijnlijk de beste serveerster van het restaurant.

Klantenservice stond bovenaan de prioriteitenlijst van Salazar. Elke klant verdiende het om met respect behandeld te worden, hoe moeilijk ze ook was. Salazars collega’s zeggen dat ze altijd glimlachte en mensen blij maakte. Deze kwaliteiten onderscheidden haar, maar stelden haar ook voor de moeilijkste uitdaging die ze tot dan toe was tegengekomen…

.

Top service

Omdat ze zo goed was in het omgaan met moeilijke klanten, kreeg ze een speciale taak. Het management wilde dat ze voor Luby’s moeilijkste klant zou zorgen. Veel mensen zouden de baan zat zijn, maar Salazar had er geen enkel probleem mee. Ze was enthousiast over de uitdaging.

Er was een specifieke klant die zo lastig was dat andere serveersters hem niet wilden bedienen, tenzij er geen andere keuze was. Zelfs Salazar gaf toe dat het geen makkie was om met hem om te gaan. Hij was een van de moeilijkste klanten die ze ooit was tegengekomen. Maar toch had ze haar redenen om hem te blijven bedienen.

.