Sandra verbaast kijkers Olke én boer zoekt vrouw: “Ik kan nog steeds niet begrijpen wat daar is gebeurd”

Sandra en Olke, het was niet voorbestemd…

Tussen Sandra en Olke leek het een waar sprookje dat zich ontvouwde op de Texaanse vlakte, maar achteraf bleek niets minder waar. Nadat Olke zijn gevoelens voor de vlotte Sandra kenbaar maakte leek zij zich steeds verder terug te trekken, terwijl ze kort daarvoor nog stiekem in de bosjes stonden te zoenen.

De boomlange knuffelbeer leek volledig van zijn stuk gebracht door het afstandelijke gedrag van Sandra en wist dan ook niet goed wat hij ermee aanmoest. Hij hoopte tijdens de citytrip het een en ander te lijmen maar dit liep ook niet op een succes uit. Op de laatste avond, tijdens een bijzonder ongemakkelijk moment aan de bar, probeerde Olke het onderwerp voorzichtig aan te snijden. Daar bleek dat Sandra wel ‘warme gevoelens’ had voor Olke, maar dat deze tot dan toe puur vriendschappelijk waren. Ze wilde het nog wel gaan ontdekken, maar Olke zag de bui al wel hangen. “Dan moeten we het hier maar bij laten”, aldus Olke. Met een hug ging het duo hun eigen weg, met de afspraak om later nog wel te bellen.

Toch nog verliefd
Olke’s kans op de liefde leek verkeken, maar niets is minder waar. Hij besloot toch z’n oude brieven maar eens door te spitten om te kijken of daar nog wat tussen zat en warempel, daar was Karen. En guess what: het klikte en goed ook. ,,Ze is zo lief, zo aardig, vlot en leuk”, aldus een verliefde Olke. En Sandra? Dat heeft hij afgesloten, zegt Olke resoluut. ,,Ik kan nog steeds niet begrijpen wat er nou precies bij haar gebeurd is. Het was zo’n leuke meid. Waarom dat veranderde. Ik weet het niet. Ik vond het toen heel sneu. Maar ik ben verder gegaan. En ik ben nu heel gelukkig.’’

Olke en zijn nieuwe liefde Karen

Bron: NU | Beeld videostill Boer Zoekt Vrouw