Stiekem zoenen in de kerk: heeft Gordon zijn ware liefde nu al gevonden?

Rogier en Gordon hadden direct een klik

Als Gordon iets doet, dan doet hij het goed. En als het even kan mag heel Nederland er dan van meegenieten. De 49-jarige zanger/presentator/allround showbizztijger is niet bepaald cameraschuw te noemen. Zijn liefdesleven is daarop geen uitzondering; voor het oog van Nederland gaat Gordon op zoek naar zijn ware liefde. 

En het is daten met een deadline, want Gordon wil trouwen. Het liefst dit jaar nog.

Gordon gaat trouwen
Volgend jaar wordt Neêrlands favoriete krullenbol vijftig en dat is voor hem de absolute grens. Voordat hij een halve eeuw oud wordt wil Gordon in het huwelijksbootje zijn gestapt. En hoe kan je beter op zoek naar de liefde dan via een geregisseerde datingshow, waarin je vrienden als juryleden fungeren? De afgelopen jaren heeft Gordon behoorlijk wat vriendjes en scharrels versleten, maar de ware moet zich nog aandienen. Gordon neemt nu het liefdesheft in eigen handen in zijn nieuwe programma ‘Gordon gaat trouwen… Maar met wie?’

Rogier
Zijn vrienden Danny Rook, Joyce Humblet en Gerard Joling kennen hem als geen ander en doen de voorselectie. Gelukkig maar, want er zitten behoorlijk wat ‘interessante’ types tussen de aanmeldingen. Maar dan is er ineens de vrolijke Leidse bakfietsvader Rogier. Met zijn dochter Jamie leidt hij een goed leven als horeca-ondernemer. Een ‘gewone’ gezellige man, niet bepaald het type dat je bij de extravagante Gordon neer zou zetten. Maar tegenpolen trekken elkaar blijkbaar toch écht aan, want er is meteen een enorme klik tussen de twee heren.

Publiekslieveling
Wanneer ze in de kerk een kaarsje opsteken voor hun moeders – die van Gordon is overleden, die van Rogier heeft Alzheimer – slaat de vlam pas echt over. Rogier mag blijven, in de afvalrace. Heel spannend dus, hoe dat de komende afleveringen gaat verlopen. Want metéén de grote liefde vinden? Dat zou toch wel heel bijzonder zijn! De eerste aflevering van ‘Gordon gaat trouwen’ werd door 1.353.00 kijkers bekeken en ook onder hen was Rogier de absolute favoriet. Ook op Twitter werd uitgebreid over de liefdesperikelen van Goor gesproken. Wij zijn héél benieuwd hoe dit zich gaat ontvouwen! Bekijk de date van Gordon en Rogier hieronder:

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Lindanieuws | Beeld videostill RTL XL