Zo zag Ellie Lust er vroeger uit

Ellie Lust

Wat een leuke toen-en-nu-foto

Als je aan Ellie Lust denkt, denk je aan etherdiscipline en aan haar mooie blonde, korte coupe. Bijna drie jaar geleden verwierf ze bij het grote publiek faam toen ze meedeed aan het populaire programma Wie is de Mol? Wij kennen Ellie niet anders dan met een korte coupe, maar ze heeft dit kapsel niet altijd gehad.

Een oud kiekje is nieuw leven ingeblazen

Uit de oude doos

Ard Gelinck is een kei in het bewerken van foto’s. Zo bewerkt hij regelmatig kiekjes van bekende Nederlanders waarop ze met hun jongere zelf te zien zijn. Dit deed hij eerder al met foto’s van Georgina Verbaan, Roel van Velzen en Quinty Trustfull. Op Instagram deelt Ellie dat Ard ook van haar een toen-en-nu-foto maakte. Ze zet bij de foto dat ze het ‘aandoenlijk mooi’ vindt.

Complimenten

Ellie is niet de enige bij wie de foto in de smaak valt. De voormalig politieagente wordt overladen met complimenten. ‘Wat een prachtige foto Ellie’ en ‘Van knap meisje tot knappe vrouw’, zijn slechts een paar van de positieve reacties.

 

Politie

Ellie startte haar carrière bij de politie, maar tegenwoordig werkt de 51-jarige blondine in de televisiewereld. Zo is ze binnenkort te zien in het nieuwste seizoen van Waar is de Mol? Waarin Johnny de Mol op reis gaat met bekende Nederlanders.

Lees ook: Zo ziet Angela Groothuizen eruit zonder make-up

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Ellie Lust| Beeld: videostill