Telefoon schoonmaken? Voorkom dat je déze veelgemaakte fout maakt

telefoon

Het schoonmaken van je telefoon is toch even wat minder simpel dan je denkt

Anno 2017 lijken we nergens te zijn zonder onze mobiele telefoon. De boodschappen worden nog snel doorgegeven via een WhatsAppje, felicitaties worden gedaan via een snel belletje en je navigeert je naar bestemming X met een app op je smartphone. Wat velen echter niet doen met hun telefoon? Hem schoonmaken. Doe je dat wel regelmatig? Voorkom dan dat je deze fout maakt!

Deze fout is zo gemaakt. 

Verkeerde manier

Je telefoon gaat mee naar bed, je gebruikt ‘m tijdens het koken voor het vinden van een recept en het apparaatje gaat mee naar het toilet. Geen wonder dat dat ding een bron van bacteriën is. Maak jij hem weleens schoon? Dan ben je goed bezig, maar het ligt er dan wel weer aan hóe je ‘m schoonmaakt. Gebruik jij antibacteriele doekjes? Stop hier dan mee! Deze doekjes hebben een schurende werking en kunnen je telefoon beschadigen!

Juiste manier

Desinfecterende doekjes doden inderdaad de bacteriën, maar deze doekjes beschadigen je telefoon ook. Hoe het wel moet? Heel simpel: maak zelf een desinfecterende spray die niet schadelijk is voor je telefoon. Lees op de volgende pagina hoe je deze desinfecterende spray gemakkelijk zelf kunt maken!

Pagina 1/2