Gepensioneerd stel koopt een verlaten schuur, wat ze binnen aantreffen is ongelofelijk!

In de schuur vinden ze een stukje geschiedenis!

Soms kom je verhalen tegen waarvan het bijna te mooi lijkt om waar te zijn. Desalniettemin gaan we dit verhaal toch vertellen. Een oud echtpaar in New York besluit namelijk een gokje te wagen en een oude schuur te kopen in Portugal. Niemand had de schuur ooit geopend, nadat de vorige eigenaar was overleden en wat ze binnen aantreffen is verbazingwekkend en van grote historische waarde!

Wat een geluksvogels!

26 miljoen

Juist omdat niemand de schuur ooit geopend had, kon het echtpaar de schuur kopen voor een prikkie. Wisten zij veel dat ze een heus stukje geschiedenis kochten. Op het moment dat ze de deuren openden viel hun mond open van verbazing. Binnenin de schuur vonden ze honderden auto’s. Sommigen daarvan zelfs van voor de oorlog! BMW’s, Mercedes, Aston Martins, ze stonden er allemaal. De waarde van al deze auto’s wordt geschat op meer dan 26 miljoen euro.

Autohandelaar

Toch moeten we er wel een kanttekening bij zetten. Op het internet circuleert namelijk ook een verhaal dat dit de schuur is van een oude autohandelaar die alle bijzondere auto’s die hij binnenkreeg in de schuur zette. Toen de schuur eenmaal vol was, laste hij de deuren dicht. Hij deed ooit anoniem zijn verhaal, maar vond de belangstelling die hij ondanks de anonimiteit kreeg toch heel vervelend. Het verhaal werd verwijderd, maar de foto’s doen nog steeds de ronde op het internet. Welk verhaal jij wil geloven, moet je helemaal zelf weten, maar het zijn in ieder geval indrukwekkende beelden!

Oude schuren

In de Verenigde Staten worden vaker van dit soort ontdekkingen gedaan en zijn er zelfs mensen die er hun beroep van hebben gemaakt. In de meest afgelegen delen van de Amerika struinen ze oude schuren en garage’s af in de hoop op een goudmijn als deze. Het gaat vaak om oude motoren of reclameborden die soms een flinke waarde kunnen hebben. De spullen worden dan opgeknapt en weer verkocht. De eigenaren zijn vaak tientallen jaren bezig geweest om de verzameling op te bouwen, maar op latere leeftijd willen ze dan beetje bij beetje wat verkopen. Het komt dan ook vaak voor dat mensen garageboxen huren, maar niets meer laten horen of niet meer betalen, om wat voor reden dan ook. Deze boxen worden ook geveild tegen elk bod en de koper komt soms voor hele leuke verassingen te staan!

Hieronder het filmpje van de geweldige vondst in Portugal:

Lees ook: Wauw! Je gelooft je ogen niet als je de binnenkant van dit huis op Funda ziet

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Mirror | Beeld: videostill Youtube