Carlo Boszhard over mismatch tussen Dirk en Anneke: ‘Er komt een twist’

Zouden de twee dan tóch nog de liefde vinden?

Wie denkt dat het liefdesavontuur van MAFS-Dirk en Anneke is afgelopen, heeft het goed mis! De Telegraaf weet namelijk bij presentator Carlo Boszhard te ontfutselen dat het verhaal van de ‘mismatch’ tussen de twee nog een staartje krijgt…

Pijnlijke televisie

We hebben allemaal gezien hoe het laatste gesprek tussen Dirk en Anneke eraantoe ging. Dirk hoopte op verzoening, maar Anneke wilde hier niets van weten en keek er vooral naar uit om huiswaarts te keren. Het resulteerde in een verdrietig einde tussen het stel, een moment waarop overigens veel kritiek is gekomen vanuit kijkers van het populaire programma. Zo schreef ook journaliste Angela de Jong in haar column dat ze vond dat dit gesprek niet uitgezonden had mogen worden.

“Nu houd ik best van een portie intermenselijk ongemak op tv. Geen beter vermaak dan leedvermaak”, schreef Angela. “Maar dit ging te ver en had niet uitgezonden moeten worden ter bescherming van alle betrokkenen. Dirk is duidelijk een goedsul die – onbegrijpelijk maar waar – écht gehoopt had in Married at First Sight een nieuwe liefde te vinden en die nu in een hoekje als een klein kind stond te huilen.”

Kritiek

Naar aanleiding van de bakken kritiek op het programma, krijgt presentator Carlo Boszhard een aantal pittige vragen voorgeschoteld van De Telegraaf. “Er worden dingen gezegd waarvan ik denk: Dit gaat heel ver”, vertelt Carlo. Waar hij het precies over heeft, wil hij niet kwijt. “Dat mag je zelf lekker op gaan zoeken, dat wil ik ook niet herhalen. Dat is ook wat met dat programma altijd is. Er is altijd reuring.”

Twist

Als Carlo zélf naar zijn mening wordt gevraagd over de mismatch tussen Anneke en Dirk, komt hij met een nogal verrassend antwoord. “Ik zeg altijd: er komt een twist, ergens”, aldus de presentator. Op de vraag of de twee dan wellicht weer bij elkaar komen, reageert hij: “Nee, dat denk ik niet. Ik geef geen valse hoop, maar liefde wordt altijd gevonden in deze show.” Wat de ’twist’ dan precies mag betekenen, houdt hij voorlopig dus nog even voor zich. Wij hopen stiekem dat Dirk en Anneke uiteindelijk toch de liefde weten te vinden, al zal dat hoogstwaarschijnlijk niet bij elkaar zijn.

Lees ook: Babynieuws! Big Brother-Jill en haar vriend zijn in verwachting

Bron: LoveReality | Beeld: Married at First Sight