Douwe Bob laat weten weer thuis te zijn: ‘Back home’

Douwe Bob

De zanger zat in het buitenland voor zijn alcoholverslaving

Douwe Bob heeft roerige weken achter de rug, want eind vorige maand kwam naar buiten dat de zanger betrokken zou zijn geweest bij een vechtpartij in Abcoude. Kort daarna liet hij weten zich te gaan laten behandelen voor zijn alcoholprobleem. Inmiddels lijkt het beter te gaan met Douwe en is hij weer thuis. 

Incident

Het ging eind november goed mis voor Douwe. Een zaterdagavond zou in Abcoude helemaal uit de hand zijn gelopen. Douwe Bob heeft, onder invloed van alcohol, iemand een tik op de helm gegeven. In eerste instantie werd gezegd dat dit om een persoon van 16 jaar zou zijn gegaan, maar dat was volgens Douwe zelf niet waar. “Ik zie overal staan dat ik heb gevochten met een 16-jarige. Dit is niet waar”, schreef Douwe op Instagram. De persoon zou ‘dik in de 20 zijn’. Hij vervolgde: “Ik ben hier verre van trots op maar het is wel een wezenlijk verschil.”

Afkicken

De oorzaak van het incident was volgens Douwe te wijten aan zijn alcoholprobleem. Hij heeft bloemen gebracht naar de betreffende persoon en liet zich vervolgens een maand laten opnemen in de afkickkliniek. “Ik ga dit echt rechtzetten”, zei hij. Die maand is inmiddels voorbij en Douwe voelt zich stukken beter.

Vorige week liet hij nog van zich horen vanuit de kliniek. “2024 wordt een mooi jaar”, schreef hij op Instagram. Douwe start het nieuwe jaar in ieder geval vanuit Nederland, want de opname zit erop. “Back home“, schrijft hij in de caption bij een lieve foto van hem en zijn zoontje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ????? ??? (@douwebob)

De zanger kan op veel steun rekenen, zo blijkt uit de vele reacties. “Wat een mooi eind van 2023”, reageert een volger. En: “Blij voor je Douwe!”, klinkt het.

Lees ook: Douwe Bob reageert op geruchten rondom incident: ‘Is niet waar’

Bron: Grazia, RTL Boulevard, Archief Tips en Weetjes | Beeld: NL Beeld, Instagram