John de Bever geeft update: ‘Alles gaat goed met Johnny!’

De Bevers

Het blijkt dat er inderdaad een scheurtje in zijn middenvoetsbeentje zit

Zondagavond maakte John de Bever bekend dat hij vermoedde zijn middenvoetsbeentje gebroken te hebben. De blessure zou hij hebben opgelopen tijdens een zaalvoetbalwedstrijd.

Update

John de Bever, zanger en realityster, heeft last van een pijnlijke, dikke enkel. Hij vermoedde zijn middenvoetsbeentje gebroken te hebben, maar om hier zeker van te zijn moest hij een foto laten maken in het ziekenhuis. Hier had John geen tijd voor, tot gisteren. Via Instagram geeft John een update. Hij schrijft: “Alles gaat goed met Johnny!”

Geen gips

Inmiddels is John naar het ziekenhuis geweest en blijkt dat er inderdaad een scheurtje in zijn middenvoetsbeentje zit. Zijn voet zit niet in het gips, want dat wilde John niet. Wel is hij getaped, zodat hij in ieder geval nog iets kan.

Het Jachtseizoen

John zou meedoen aan Het Jachtseizoen, het programma van de jongens van StukTV. Met het scheurtje in zijn middenvoetsbeentje zal het lastig worden om uit de handen van Giel, Thomas en Stefan te blijven. Doordat zijn voet niet in het gips zit maar getaped is, wordt dit hopelijker iets makkelijker.

Drukke agenda

Naast de opnames voor Het Jachtseizoen staat John samen met zijn partner Kees in het theater. Na het grote succes van de real-life soap De Bevers, zijn de twee t/m april 2024 op theatertournee met hun eigen theatershow ‘De Bevers | Dichtbij’.  Natuurlijk bestaat de show uit veel muziek, maar fans kunnen ook vragen stellen of verzoekjes indienen. Het stel geeft aan dat ze erg uitkijken naar de shows en dat er dit najaar ook nog eens een vijfde seizoen van De Bevers zal verschijnen. Een drukke agenda dus!

Lees ook: Oh nee: John de Bever met spoed naar het ziekenhuis

Bron: Shownieuws | Beeld: NL Beeld