John Ewbank woedend om ‘leugens’ Gordon: ‘Het zijn onsmakelijke onwaarheden’

John Ewbank

‘Hij is altijd het slachtoffer’

Vandaag komt de autobiografie van Gordon uit en die maakt de tongen in Hilversum flink los. Vooral na Gordon zijn optreden in Jinek, waar hij onder andere vertelde dat hij vroeger samen met componist en tekstschrijver John Ewbank een pikante film had gekeken. 

John Ewbank is woedend over deze beschuldiging

Ontboezemingen

Vele ontboezemingen volgden in de uitzending van Jinek maandagavond, waarin de zanger en entertainer alvast een kijkje geeft in zijn nu al veelbesproken autobiografie. Zo vertelt hij aan Eva Jinek dat hij als kind ‘door meerdere personen is misbruikt’ en dat hij niet de behoefte voelt om deze persoon tot verantwoording te roepen. Ook de moeizame relatie met zijn ouders kwam aan bod. Niet alleen zijn persoonlijke leven ging niet altijd over rozen, ook zijn vriendschappen met andere BN’ers verliepen niet altijd zoals gepland.

Reactie

En deze BN’ers neemt hij flink onder handen in zijn boek: zo vertelt hij onder andere dat hij en John Ewbank vroeger samen erotische filmpjes zouden hebben gekeken en zichzelf daarbij zouden hebben bevredigd. John Ewbank is absoluut niet blij met dit verhaal en laat vandaag aan RTL Boulevard weten dat het klinklare onzin is: “Ik distantieer mij van de onsmakelijke onwaarheden die Gordon over mij schrijft in zijn boek. Hij is altijd het slachtoffer. Deze keer van zijn eigen fantasie.”

 

Lees ook: Gordon vertelt in Jinek over misbruik in zijn jeugd: “Ik heb diegene vergeven”

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill