MAFS-Erik over liefdesleven: ‘Ik sta er weer voor open’

mafs

Ook laat hij weten hoe het met hem gaat

In Married at First Sight zagen we hoe Erik en Gerben werden gematcht, maar ook zagen we hoe dit huwelijk stuk liep. Erik kreeg een hoop negatieve reacties over zich heen, hij zou namelijk volgens veel mensen – en zelfs volgens expert Patrick – ’theater spelen’ tijdens zijn huwelijk met Gerben. Nu, een tijd na het programma, laat Erik weten hoe het met hem gaat én doet hij een boekje open over zijn liefdesleven. 

Terugblik op het avontuur

Op Instagram plaatst Erik een foto samen met twee van de experts – Eveline en Anne – en blikt hij terug op zijn MAFS-avontuur. Ook doet Erik een boekje open over de liefde en hoe hij hier nu tegenaan kijkt. “Het is alweer een tijdje terug dat Married at First Sight is afgelopen. Ik heb even afzonderlijk met de experts Patrick, Eveline en Anna gesproken om alles goed te kunnen afsluiten”, begint Patrick zijn verhaal. Ook geeft Erik aan dat hij gesprekken heeft gehad met iTV en mediacoach Mirjam. “Dank voor de tijd die jullie voor mij vrij hebben gemaakt.”

In het bericht bedankt Erik ook iedereen achter de schermen en camera’s, kijkers en de mensen die hem volgen. “Op dit moment gaat het goed met me en sta ik weer open voor de liefde”, laat hij aan het einde van zijn bericht weten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ERIK (@erikboterman)

Erik kan op veel steun van zijn volgers rekenen. Zo reageert iemand met: ‘Mooi geschreven Erik’ en een ander met: ‘Fijn dat je de gesprekken gedaan hebt, is ook een stukje verwerking na al die bagger die je over je heen kreeg, en fijn dat het goed gaat…’ . Ook expert Eveline en presentator Carlo Boszhard laten een reactie achter, namelijk een vlammetjes emoji.

Lees ook: MAFS-Erik laat van zich horen op Instagram

Bron: Instagram @erikboterman |  Beeld: Married at First Sight