René Froger vertelt openhartig over strijd tegen de kilo’s

Rene Froger

De kilo’s vliegen er bij de zanger af

René Froger plaatste onlangs een kiekjes van zichzelf op Instagram, waarop duidelijk te zien is dat de zanger een paar kilo’s kwijt is. De zanger werd overladen met complimenten over zijn nieuwe uiterlijk. De 59-jarige Topper let goed op wat hij eet om af te vallen – ook in thuisquarantaine. Met RTL Boulevard deelde René hoe het afvalproces gaat.

Thuis blijven

René heeft het als artiest zwaar te verduren. Zo deelt de zanger dat zo’n 25 van zijn shows zijn afgezegd. René zit echter niet bij de pakken neer. “We zijn gelukkig allemaal gezond hier in huis. Dat vind ik nog veel belangrijker”, vertelt hij. De enige die René momenteel elke dag ziet is zijn vrouw Natasja.

Gezond blijven

Voordat iedereen zoveel mogelijk thuis moest blijven, ging René al de strijd aan tegen de kilo’s. Thuis blijft hij dat doen en eet hij ontzettend gezond. “Ik eet bijna wel een kilo groente op een dag. Het is echt kerngezond wat ik doe.” Ook zorgt de zanger ervoor dat hij genoeg beweegt. “Ik probeer elke dag minimaal twee uur te fietsen. Ik heb een lekkere racefiets. Ik wandel heel veel met de honden. En ik probeer echt in de gaten te houden dat ik de hele dag aan het bewegen ben.” De zanger deelt dat hij ’s avonds dan ook gesloopt het bed induikt.

Verder afvallen

René viel al zo’n zestien kilo af, maar dit doet hij niet alleen. Zijn dochter Natascha helpt hem een handje. De 36-jarige brunette kent de klappen van de zweep. Zo viel ze maar liefst 30 kilo af. “Ik voelde me in het begin een beetje een politieagent”, grapt ze. Zo moest ze haar vader regelmatig helpen herinneren dat hij niet moest snoepen of snacken. René moet zich betreft het snacken nog steeds een beetje inhouden, want hij heeft zijn streefgewicht nog niet bereikt. “Ik zou op dit moment nog zeker 10 kilo kwijt willen. Ik was ook echt zo zwaar. Toen ik op de weegschaal ging staan, zei die: ‘Nee, niet met z’n tweeën”, lacht hij.

Lees ook: OG3NE brengt opnieuw een schitterende cover uit

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, Mischa Schoemaker