Roy Donders is de eerste kandidaat van Expeditie Robinson 2019!

Met of zonder huispak: Roy Donders zal te zien zijn in Expeditie Robinson

Beter nieuws kunnen we niet krijgen op de maandagochtend: de Stylist van het Zuiden, Roy Donders, doet mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Zal het de extravagante kledingstylist lukken om echt te survivallen op het onbewoonde eiland?

Patty Brard onthulde in 6 Inside dat niemand minder dan Roy Donders de eerste kandidaat van het populaire surivalprogramma is. 

Team Donders

Patty heeft alle vertrouwen in haar goede vriend Roy. “Roy is hartstikke fanatiek, vergis je niet. En sterk! Ik ben voor team Donders!”, zo laat Patty, aan tafel bij 6 Inside, weten. Begin juni reist de stylist af naar het eiland waar Expeditie Robinson 2019 plaatsvindt. Dit jaar zal Dennis Weening niet meer te zien zijn als presentator, maar neemt Kaj Gorgels het stokje als presentator over. Nicolette Kluijver is nog wel steeds als presentatrice te zien op het Thaise eiland.

Reacties op social media

Nadat het nieuws bekend werd gemaakt, barstte het internet los van de hilarische reacties over Roy en zijn deelname aan Expeditie Robinson 2019. Zo schrijft iemand: ‘Eén dag later: “Ik wil naar huis, ik mis ons mam”.’ Ook andere bekende uitspraken van de Brabantse kunnen niet ontbreken. ‘Ik hoor ‘m al hoor: “Oooh wèh errug, wèh un èèrmoei dees”.’ Wanneer Expeditie Robinson 2019 precies uitgezonden wordt, is nog niet bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Lees ook: Married at First Sight: is er toch nog hoop voor Ronald en Monique?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Televizier | Beeld: Videostill, YouTube