Patrick Ster uit SpongeBob SquarePants krijgt eigen serie

En dit is wat je kunt verwachten

Patrick Ster, de beste vriend van SpongeBob, uit de animatieserie SpongeBob SquarePants krijgt zijn eigen serie. In een spin-off van de populaire serie speelt de roze zeester de hoofdrol. Of de serie net zo succesvol wordt als de originele serie weten we niet, maar we kunnen je wél vertellen wat je ervan kunt verwachten. 

The Patrick Star Show

De serie gaat The Patrick Star Show heten en is een spin-off van de populaire animatieserie SpongeBob SquarePants. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de serie en de eerste afleveringen zijn ingesproken. De stem van Patrick Ster wordt ingesproken door Bill Fagerbakke, dezelfde stemacteur als in SpongeBob SquarePants. De serie wordt gemaakt door de makers van SpongeBob SquarePants en we kunnen zo’n 13 afleveringen verwachten.

Talkshow

Volgens bronnen krijgt de zeester zijn eigen talkshow in The Patrick Star Show. De serie zal gaan over Patrick en zijn familie. In de serie zullen voornamelijk nieuwe personages te zien zijn, maar we kunnen ook een aantal bekende personages uit SpongeBob SquarePants verwachten.

Miljoenen kijkers

Nickelodeon-directeur Brian Robbins kondigde eerder al aan dat de zender spin-off projecten voor de SpongeBob SquarePants-personages gaat ontwikkelen. Deze spin-off zou een van de vele nieuwe geanimeerde projecten zijn die naar Nickelodeon komt. De originele animatieserie bestaat inmiddels 21 jaar en is uitgegroeid tot een van de populairste kinderanimatieseries op tv. SpongeBob SquarePants is te zien in meer dan 200 landen, vertaald in meer dan 55 talen en trekt gemiddeld meer dan 100 miljoen kijkers per kwartaal.

Lees ook: Kan jij Spongebob vinden op dit plaatje met honderden minions? Wij hebben hem nog steeds niet gespot…

Bron: Deadline | Beeld: Videostill