Deze lamp verdrijft insecten en is nog maar eventjes bij deze supermarkt te koop!

We hebben eindelijk dé oplossing tegen insecten in de slaapkamer!

Heb jij ook zo veel moeite met slapen de laatste tijd? Niet alleen is het veel te warm om lekker te kunnen liggen, ook is het een kunst om te kunnen slapen met al die insecten die de hele tijd rond je hoofd zoemen zodra jij het licht uitknipt. 

Ein-de-lijk een oplossing tegen die muggen!

Lamp

De muggen zijn niet van ons weg te slaan de laatste tijd: je hoeft het licht maar uit te knippen en je hoofd op het kussen te leggen of je hoort alweer een irritant gezoem in je oor. Voor je het weet sta je een uur lang boven op je bed met een oude krant te wapperen om de muggen weg te jagen. Gelukkig hoef je niet langer meer wanhopig je oren dicht te drukken, want de Aldi verkoopt nu een lamp die vliegende insecten verdrijft. Hij is wel nog maar een paar dagen te koop, dus haast je naar de budgetsupermarkt!

Aldi

Vliegende insecten zijn verschrikkelijk, en dan bedoelen we niet alleen muggen. Ook motten, vliegen en ander fladderend ongemak hebben we liever niet in de kamer als we ons bed opzoeken voor een fijne nachtrust. De insectenlamp van de Aldi belooft de redder in nood te zijn: met behulp van uv-licht zou het alle vliegende insecten kunnen verdrijven. Het bereik van de lamp is ongeveer 30 vierkante meter. De lamp is dus geschikt voor iedere slaapkamer. De lamp is geschikt om te staan maar kan ook opgehangen worden door middel van een ophangketting.

Geuren

Wil je de lamp graag hebben, dan moet je wel snel zijn: naar verluidt is de lamp alleen deze week in de aanbieding en daarna verdwijnt hij weer uit de schappen. Mocht je nou te laat zijn en de lamp niet meer op de kop kunnen tikken, dan hebben we nog wel een aantal tips voor je. Zo zouden geuren als lavendel en citroen er voor kunnen zorgen dat muggen op afstand blijven. Kun je de fantastische lamp dus niet meer krijgen, zet dan een mooie citronellakaars of lavendel-wierook in je slaapkamer.

Lees ook: Zo hou je muggen gemakkelijk op afstand

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Beautify | Beeld: Aldi