Dit is de reden waarom je vanaf nu altijd een hoeslaken meeneemt naar het strand

Geloof ons, dit gaat je leven op het strand veranderen

Wij Nederlanders zijn het liefst goed voorbereid wanneer we met het gezin een dagje naar het strand gaan. Parasol, koelbox, lunch, zonnebrand, handdoeken en luchtbedden, we slepen het allemaal mee. Een hoeslaken daarentegen hebben we nog nooit aan gedacht. 

Totdat je deze handige tip hebt gelezen en je vanaf nu altijd een hoeslaken inpakt voor een dagje naar het strand.

Hoeslaken

We begrijpen dat het niet voor de hand liggend is om een hoeslaken mee te nemen naar het strand. Deze gebruiken we natuurlijk puur en alleen voor het opmaken van onze bedden. Daarnaast is het ook nog eens een heel karwij om deze lastige hoeslakens weer netjes op te vouwen na een wasbeurt. Benieuwd hoe je snel en makkelijk een hoeslaken op kunt vouwen? Klik dan hier.

Zand

Maar een hoeslaken is niet alleen praktisch in de slaapkamer, maar ook op het strand! Eén van onze grootste irritaties is namelijk dat al dat vervelende zand telkens weer op onze handdoeken terecht komt. Er lijkt geen einde aan te komen en aan het einde van de dag is je strandlaken net zo zanderig als de ondergrond. Een hoeslaken is daarom dé uitkomst om zand op je lakens te voorkomen.

Benieuwd hoe je deze handige truc uit moet voeren op het strand? Bekijk dan snel de video op de volgende pagina!


Pagina 1/2