Aahw: Jacqueline Govaert na 25 jaar verkering verrast met eigen bruiloft

Gefeliciteerd!

Leuk nieuws voor Jacqueline Govaert: de Krezip-zangeres is afgelopen vrijdag in het huwelijksbootje gestapt met haar grote liefde Ivo! Op Instagram deelt ze een paar prachtige foto’s van deze bijzondere dag.

Verrassing

“Yes we did it!! Na bijna 25 jaar verkering zijn we eindelijk getrouwd, en hoe!! Op 24 mei 2024 kreeg ik als verrassing (!) van m’n grote liefde @ivomaissan een droombruiloft”, schrijft Jacqueline op Instagram. “Ongelofelijk dankbaar dat we het zo hebben mogen vieren met onze vrienden en familie om ons heen, het was een magische dag!!”

Ze vervolgt: “M’n vader gaf me weg, de kinderen waren bruidsmeisjes en ringenaangever, er was karaoke, een trouwkaart van Joost Swarte en heerlijk eten aan lange tafels op het gras en toen kwam Danny Vera ook nog eens voor ons zingen, 24 mei 2024, m’n nieuwe lievelingsdag!” Aahw!

Felicitaties

De kiekjes liegen er niet om: het stel ziet er dolgelukkig en verliefd uit! En dat vinden haar volgers ook: verschillende BN’ers en andere mensen laten een lief bericht achter. “Wat lief.. gefeliciteerd”, schrijft Chantal Janzen, en Sanne Hans (Miss Montreal) laat weten: “Wat leuk!!!!! Gefeliciteerd en geniet!” Ook Suzan & Freek en Nielson feliciteren het kersverse echtpaar in de reacties. Wij wensen het stel natuurlijk ook nog heel veel geluk samen!

Lees ook: Joost Klein last minute nog toegevoegd aan de line-up van Pinkpop

Bron: Instagram @jacquelinegovaert | Beeld: NL Beeld